Nytt på turneplanen !! Julmarknad i …….

……..STOCKHOLM !!!!! Tjo hoooo !!!

Så kan jag då med stolthet berätta att jag blivit tillfrågad att vara med på Skansen julmarknad 3:e advent och tackat ja !

Jag har ju så bra erfarenheter av att ha en egen bod där i augusti att jag inte kan låta bli även om resan är lång ….

Så lördag och söndag i tredje advent hittar ni mig intill dansbanan precis mitt emot ingången till Skansen-butiken uppe vid Bollnästorget. Typ en VÄLDIGT bra placering….. 🙂  Jag har inte helt bestämt vad som kommer med, men självklart kan jag ta med beställningar för den som vill ha julklappar i betong.

Men smycken kommer helt klart med och ett gäng av våra lammskinn som precis anlänt. Troligen ett par katter och hundar, men eftersom ytan är begränsad så passa gärna på att beställa vad du vill att jag tar med upp.

Jag bor även denna gång inne på området så jag har nära till jobbet liksom..

Så välkommen till Skansen och mitt marknadsstånd 14-15 december kl 10-16.

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram