Halvtid i Huseby

Nu har lite drygt halva tiden gått på årets Julmarknad i Huseby.

Rummet jag har helt för mig själv är ju dubbelt så stort som förra året, och det är fantastiskt att bre ut sig i detta vackra rum med djupa fönsternischer och en härlig kamin. Alla stora katter har nu flyttat hemifrån, och de sista påfyllningssakerna är upplockade. 4 dagar återstår nu innan färden går hemåt och bilen ska lastas om inför Wapnö Julmässa nästa helg.

Jag kommer verkligen minnas årets julmarknad här på Huseby. Fina Frida som kom till montern direkt vid öppnandet i lördags för att få ”sin” katt att komplettera förra årets köp med. De goa skåningarna från Trelleborg som slog till på 2 Tusse, de fina norrländska tjejerna som köpte grönt smycke att kompa förra årets gröna smycke med… Den gulliga tjejen som förälskade sig i den stora granen men hade tvivel om var den skulle stå…men sen slutade det med att det blev ytterligare en gran med i påsen hem…..

Och sen mina härliga grannar i slottet som säljer linnekläder, träslöjd, akvareller och vävda alster…. Tänk vad roligt vi har fast vi är såååå trötta när vi traskar hemåt….

Så snart öppnar portarna för torsdagens marknadsdag! Kl 12-21 gäller idag! Välkomna !

Följ Ewa Dolck på Instagram