Gästen som inte gick hem…..

Trumvirvel & skål i rosa bubbel ……..!

Ikväll firar jag och är så rackarns stolt ! En milstolpe och bevis på att man aldrig vet vad möten leder till….

Torsdag 25 oktober var jag gästutställare hos den unika presentbutiken Sally Bazar o Co i Göteborg. En butik som består av ett antal starka, empatiska, kreativa och synnerligen härliga kvinnor som tillsammans formar ett kooperativ under vingarna av Fröken Sally själv, alias Linda som driver ett flertal verksamheter på och kring Ånäsvägen.

Gästspelet i butiken blev så lyckat att gästen inte gick hem….eller rättare sagt, mina alster i betong blir kvar och jag kommer återvända några dagar varje månad för att sälja mina och de andras saker i butiken och vara en ordinarie medlem av kooperativet!!!  Och däremellan finns mina alster hela tiden där så man kan kila in och handla lite när som….

Jag är så ofantligt glad för detta nya samarbete ! Dels får jag en permanent arena att visa mina alster på finaste parkett i Göteborg , men även vara en del av denna grupp som fullkomligt strålar av energi, idéer, dynamik och framtidsvisioner!

Redan på onsdag och torsdag finns jag i butiken igen, och är det något speciellt som önskas så går det bra att paxa och boka så tar jag med.

Jag kommer fortlöpande presentera tjejerna en och en, men just nu kan jag bara rekommendera er att lägga adressen Ånäsvägen 20 i Göteborg på minnet tillika namnet Sally Bazar o Co. Här finner ni presenter till de flesta tillfällen och de flesta olika persontyperna.

Slutligen ett tack till Irene på ”Någonting gjort” som bjöd in mig, tre år efter vårt första möte i ett helt annat sammanhang, men där vi redan då kände att vi skulle komma att samverka på nåt sätt nån gång… Tänk vad livet har spännande möjligheter på lut bara vi bryr oss om varandra, är lyhörda, är nyfikna och ärligen önskar varandra framgång … Synergier är helt klart ett ord jag gillar !

Butiken Sally Bazar o Co är öppen torsdag och lördag hela året, med en hel massa spontanöppet som annonseras på Facebook och Instagram, så klicka in bums och följ så får du löpande uppdateringar.

Från nu och till jul finns dessutom en rad event som stick-cafe, kurser, julmarknader och Glöggmingel. Varför inte boka in söndag 16 december då jag har glöggmingel med specialerbjudanden i butiken.

Nedan lite bilder från butiken, och jag hoppas få se gamla och nya vänner komma på besök, så fixar jag en kopp supergott kaffe !

Men nu ..fredag kväll….så säger jag SKÅL och önskar en trevlig helg !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram