Augusti….

Nu händer det mycket…igen…..

Efter Hantverksmässan i Båstad var det bara att hitta en sval plats att gjuta, så lagården fick bli tillfällig verkstad. Väldans skönt med sina 19 grader när termometern visade 34 ute….

En sväng till butiken Tantverk i Hällekis och en sväng till Gammelgården i Hofsnäs har det också blivit, och av en slump fick jag kontakt med Ann-Sofi på Brobackens Vedugnsbageri som numer har mina katter i betong i sin fina butik. Inom kort kommer det även finnas höns och bord där.

Söndag 12 augusti är jag i Herrljunga på hembygdsgårdens marknad och sen är det fullt fokus att packa inför resan till Stockhom och en hel vecka på Skansen. Jag ser så galet mycket fram emot detta !!!

Får vila ett par dagar sen när jag kommer hem, men 1-2 september är det Konstrunda i Herrljunga och då är jag gäst hos Elenor Krantz med både trädgårdsalster och smycken. Mer info om det kommer…

och 8 september kan man se gå prova-på-kurs i betong på Prästgården i Länghem…. Det är mycket som sker och jag är oerhört tacksam för hur allt har utvecklat sig!

Det är helt klart det här jag vill göra, och alla ni fantastiska människor som jag mött på vägen…ni är bränslet som får mig att fortsätta! Tack !l

Följ Ewa Dolck på Instagram