Skansen, Herrljunga och Länghem

Trumvirvel……. ta daaaaa !!!!!

Igår satt jag i skuggan utomhus och planerade in de sista turnéplanerna för året, så nu kan jag äntligen avslöja några stora nyheter!

Det som nog utan tvekan är det längst borta och troligen största är att jag under vecka 34 kommer ha en egen marknadsbod på Skansen i Stockholm. Där kommer jag ha med ett utbud anpassat att kunna ta med sig lätt i en påse, så bord och 11-kilos-katter kommer nog inte med, men desto mer mini-älgar, smycken, hängande dekorationer mm.

Jag kommer så klart återkomma mer med bilder på vad som kommer med…. Men jag hoppas så klart att mina vänner i 08-landet förlägger sina besök på Skansen den veckan….

Jag kommer även göra två besök i Herrljunga genom att dela delta på Hembygdsföreningens festligheter 12 augusti och på den årliga konstrundan i Herrljunga som gäst hos kreativa Elenor Krantz som är en multikreativ talang inom akvarell, keramik, trä mm

Det senast inbokade är en prova på dag i Länghem i Prästgården 8 september då jag har en specialanpassade kurs. Meddela intresse direkt till Prästgården/Frida.

Men det finns mycket mer inskrivet i kalender. Kurser med Vuxenskolan, julmarknader på Huseby, Wapnö och Brändmarks, flera utflykter till butiken Tantverk i Hällekis och Gammelgården på Hofsnäs, och så klart…. kronjuvelen att få åka till Båstad på den årliga Hantverksmässan.

Jag ser fram emot tiden fram till jul nu med så många mysiga och trevliga platser att besöka med så många människor att träffa.

Utan tvekan känner jag att jag är på rätt väg och är tacksam för det stöd och glada tillrop jag får på vägen! Både av kunder, kursdeltagare, leverantörer och samarbetspartners, men så klart också av min goa knasiga familj och vänner.

Följ Ewa Dolck på Instagram