Julmarknader….

Det har varit en intensiv period med mässor och marknader, och nu kvarstår egentligen bara en nämligen Borås julmarknad på Hötorget lördag 16 december.

Och vilka underbara marknader det har varit! Började ju sätta upp tontar och granar på Huseby Slott i november hela 9 dagar med rerd på alla sätt! Fortsatte till den lite mer blygsamma marknaden i Varnums bygdegård, sen första gången på Aklejas marknad på Rydals museum. Veckan efter det följde den kanske mest intensiva då jag nästan fick klona mig själv för att hinna med då Tullen 8 i Kungsbacka delvis sammanföll med Brändmarks Blommor i Borås.

Jag är så tacksam för alla möten, nya bekantskaper, nya möjöigheter, fantastiskt resultat och en lååååång lista med nya ideer för det nya året!

Senare i veckan kommer det ett par julklappstips med specialpriser, så håll utkik.

 

Följ Ewa Dolck på Instagram