En vecka kvar…

Om ganska exakt en vecka öppnar hantverksmässan i Båstad och i skrivande stund håller jag på med de sista förberedelserna. Idag kom leverans med påsar och förpackningsmaterial, igår hämtade jag vykort och etiketter från tryckeriet och laserade monter-delar som sambon snickrat ihop.

Eftersom det är andra året på mässan vet jag lite mer om hur man bäst förbereder och just ”atmosfären” känns viktig! Det ska vara kvalitet och enhetligt tema från smycken till display och förpackning.

Jag är tacksam att jag har ett otroligt bra samarbete med byrån Storasyster som skapar allt med loggor och grafiskt material, och nu lagom till mässan tog vi fram ett nytt visitkort modell större, som ett vykort, och detta är jag extra nöjd med!

Så nu är det bara att börja packa, beräkna optimering av plats i skåpbilen, skriva listor och njuta av att vara förberedd !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram