Nya nyanser, kombinationer och infattningar.

Inför Hantverksmässan i Båstad gör jag nu de sista experimenten med nya detaljer. Fick ju leverans av pigment häromveckan och nu provat jag kombinationer och blandningar. Det är viktigt för mig att jag är nöjd med det jag skapar, även om jag ofta skapar i stilar och nyanser jag själv väljer att bära.

Detta gäller även återbruket…..jag hittade för ett tag sen örhängen med silver sculls i, och självklart kunde jag inte motstå att klippa sönder det och pilla ut de små dödskallarna. De hamnade sen i ett par örhängen tillsammans med gråsvart betong.

Hos den fantastiska antik -retro-loppis-butiken Ljungagårdens Allehanda hittade jag små prismor som även de fick nya kompisar i örhängen, både med gräsgröna nyanser och de kornblå som jag själv gillar så mycket.

Känns helt enkelt som jag är på rätt väg! 😀

Följ Ewa Dolck AB på Facebook och Instagram så kommer det ett par specialare för er som besöker mässan.

Följ Ewa Dolck på Instagram