Kurser sommar höst vinter 2017

Det finns nu många tillfällen framöver att gå en kurs i betonggjutning.

Om ni har en grupp på 4 personer kan ni under sommaren boka valfri dag och tid för egen kurs. Förslagvis tre tillfällen a’ 2,5 timme per gång. Maila då förslag på datum så får ni offert.

Om ni vill gå loss helt med gjutandet finns det en sommarkurs på en vecka med folkhögskolan i Fristad, start måndag 31 juli, 5 dagar. Här ingår både materialkunskap, gjutning av stort och smått, formkunskap, göra egna formar, teori om frosttålighet och massa mer.

Under hösten kommer jag hålla kurser för både Vuxenskolan och Medborgarskolan i min verkstad. I år kommer det finas två kurser som benämns ”deluxe” där det ingår gjutning i en massa latexformar som normalt inte ingår i kurserna. En i september och en lagom till jul.

Länkar till respektive verksamhet hittar du här:

Fristad Folkhögskola

Medborgarskolan

Vuxenskolan

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram