Tack !

Tack alla som besökte Fristads aktiviteter och i synnerhet mig under den gångna helgen! Jag är så stolt över min hemort och allt som föregick! Föreningen Framtid Fristad firade 10 år, med marknad, loppis, musikuppträdanden och tårta! Solen gassade och ballongerna vajade! Härligt! Fantastiskt att så många orkade sig ut från trädgårdarnas skugga !

Söndagen bjöd lite svalare väder, men med samma härliga sol, och till det brusande ljudet från Mölarps Kvarn firade vi Mölarpsdagen med hantverk, kolbullar, ångbåt och folkdansmusik.

Jag är oerhört tacksam för alla trevliga, gulliga, snälla och uppmuntrande samtal jag haft under helgen med besökare. Vilken energikick att få er bekräftelse och uppmärksamhet!

Nu tuffar jag vidare mot nya aktiviteter och kommer ni på att ni behöver en present till 50-åringen, studenten, konfirmanden eller blivande bruden så hör bara av er så löser vi detta!

Återigen tack för en fantastisk helg i mitt eget Fristad !

Följ Ewa Dolck på Instagram