Kollektionen av smycken växer fram.

Mellan kurser, förlossning av lamm, omplantering av tomatplantor och skjuts till basketträning skapas det nu i verkstan med helt andra färger och material än tidigare.  Grunden är dock som alltid betong. Inspirationen flödar och jag har svårt att slita mig från arbetsbordet. Experimenterar och det liksom bubblar i mig när jag ser att det blir som jag tänkt, eller bättre!

Det är mycket som ska slutlackas, inspekteras och sen förpackas i sina små lådor inför den stora premiären och lanseringen på Art & Design Market i Stockholm 11-13 maj. Men lite smakprov måste jag ju visa, även om ”fotomodellen” har korviga skitiga fingrar och ett stökigt arbetsbord….

Smyckena kommer finnas lagom till studenten, och vid leverans kommer de i en fin ask som ligger i en presentpåse. Allt fix och färdigt för kalaset. Passar också utmärkt för den blivande bruden, födelsedagen eller varför inte bara göra nån glad en vanlig onsdag? 🙂

 

Följ Ewa Dolck på Instagram