Art & Design Market Special Edition 11-13 maj

Nu ligger en hög kuvert i en postlåda och har börjat sin resa mot mottagare i Stockholmsområdet. Ett gäng av vänner och bekanta ”från förr” men även noga utvalda och intressanta inredare, modebloggare, stylister och nån idol får i dagarna ett handskrivet svart kuvert med fjärilsfrimärke och grön text….

Jag är stolt, nyfiken, lite skraj och väldans förväntansfull över att återigen få vara inbjuden att ställa ut på Art & Design Market hos Xiko Art på Kungsholmen i Stockholm. Denna gång är det ”Special Edition” med 5 coola kvinnor och en gallerist!

Christian som driver Xiko Art på Scheelegatan har en skön förmåga att dra till sig intressanta människor, unikt hantverk och spännande produkter.

Det här kommer bli riktigt bra !

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram