ADMK Special Edition 11-13 maj

Det är med fantastisk stor glädje jag får presentera gänget som ska ställa ut tillsammans 11-13 maj på galleri Xiko Art på Kungsholmen i Stockholm. På temat återbruk. hållbar kreativitet och coola kvinnor ( & en gallerist) kan ni under detta ADMK träffa:

Retrofrun – Cecilia skapar lampor av retro prylar. En thekanna, en leksak, en tallrik eller en ljusstake kan helt plötsligt vara en av delarna i hennes ofta färgrika, roliga och nostalgiproppade lampor. Självklart fackmannamässigt installerade.

MSDOUBLEU – Christinas stil är androgyn och teatralisk när hon skapar kroppssmycken för scen eller fest.

Lille Lo – De retro tyger som Cecilia använder för kläder och accessorer känner man igen från 60-talet och de väcker ljuva minnen. Här återfinns de i underbara klänningar för barn, solhattar för barn och vuxen och varför inte napphållare. Färgstarkt och med mycket karaktär !

ADD:wise – ekologiska produkter inom bland annat matsegmentet. Spännande produkter både för matlagningen hemma likväl som gåbortpresenter.

och så jag….. denna gång har jag med vinglasen med betongfot, smycken från min eget framtagna kollektion och så kanske nåt bord också……

Inget av detta är ju möjligt utan Christian på Xiko Art som är värd för eventet. Hos Christian kan du hitta fantastisk plexikonst, som är liksom MER än bara konst, det är inredning, upplevelse, ljus och känsla i ett ! Har du inte upplevt plexikonst är det värt ett besök enbart för det!

5 coola kvinnor & en gallerist ! Det är vi det! 11-13 maj på Xiko Art på Scheelegatan Kungsholmen Stockholm !

Välkomna !!

Följ Ewa Dolck på Instagram