Äntligen !

Nu kan jag äntligen visa vad som fnulats på sen före jul !

Smycken i betong !

En kollektion där gjutna detaljer i betong kombineras med återbruk av både gamla smycken som återvunna detaljer från kläder och bruksföremål. Allt är nickelfritt, och ibland silverplätterat eller i rent silver. Fler metaller kommer så småningom.

Allt är unikt, inget blir det andra exakt likt, och det finns möjlighet att implementera delar av smycken du redan har i nya. Kanske ett bröllopspresent där ett par pärlor från farmors trasiga halsband är med ? Eller en födelsedagspresent med en detalj som betyder nåt extra.

En liten tjuvkik live på dessa små skapelser finns det möjlighet att få imorgon lördag på Uddetorp Säteris Påskmarknad kl10-16 och självklart hos mig i verkstan. Och sen kommer det ett större event som presenteras inom kort……. 🙂

Men du kan redan nu klicka in här på hemsidan som tjejerna på byrån Ella & Sigrid har jobbat som små blå med denna veckan. Ett ansiktslyftning av sidan och med kompletteringar som helt nytt galleri för min kollektion där de olika typerna av alster delats upp. Smyckena finner du HÄR

Klicka gärna vidare runt på sidan som fräschats upp och fått nya bilder !

Stort tack till Ella & Sigrid för det fantastiska jobbet med sidan,  studio 609.se för proffsiga foton, byrån Storasyster för grafiska arbetet och allra främst min grymma familj som kommit med glada tillrop, stöttat och bara varit så bäst som de är !

Följ Ewa Dolck på Instagram