Första återförsäljaren !

Jag är stolt att berätta att mina alster från och med idag finns i butik, och inte vilken butik som helst utan fantastiska ”Q4 Design och Retro” i Dalsjöfors. Här finns alla de klassiska formgivarna och designer så som Stig Lindberg och Marianne Westman, tillika Josef Frank och Hertha Bengtsson men även nya skandinaviska formgivare som Paradisverkstan på Öland och Norrman Copenhagen. Och från idag alltså även Ewa Dolck!

Jag är stolt, ödmjuk och väldans nyfiken på hur mina alster tas emot !

Rekommenderar alla att ta en tur till Dalsjöfors och hälsa på Jan Hallquist och hans fru Eva som driver butiken Q4 Design och Retro! Butiken är full med fantastiska muggar, stolar, vaser, bord och lampor och allehanda ting från skandinaviska designers och formgivare….Q4 Design och Retro

rosor Q4 Design och Retro

Följ Ewa Dolck på Instagram