5 december : Invigning av Ewa Dolck AB

Tack alla som gjorde lördagen till en fantastisk start för Ewa Dolck ! Jag är överväldigad av värmen som infann sig trots stormen Helga!

Och trots vädret var det över 100 personer som passerade under dagen, och en stor del fick njuta av skönsång av Roger Sandström, glögg och pepparkakor.

Jag vill passa på att återigen tacka de som varit en del av företagets födelse och start. Tina på Storasyster  för allt grafisk material, Rebecka på Reb’l Design för foton till hemsidan, Andreas på Stormtribe för hemsidebygget, Anna-Karin på Ertan för bokföringsexpertisen,  Marie på ETC Offset för tryckeritjänster,  Pirjo på Vuxenskolan för samarbetet med kommande kurser, Elisabeth på Kvinnojouren för kommande aktiviteter, Anders på Mjöbäcks Sparbank för trygg företagsrådgivning,  Anders på Dina Försäkringar för rådgivning,  Fristad Byggvaror för bra råmaterial och kloka underbara Annika, Rosa, Eva A som stöttat och stått ut med alla tankar kring denna nystart…..

Inget hade dock varit möjligt utan min familj som jag är makalöst stolt över.

Kom igen nu framtiden, nu kör vi !!!

(foton nedan av min underbara svärmor Inger Olsson)

5 dec 9 5 dec 8 5 dec 7 5 dec 6 5 dec 5 5 dec 4 5 dec 3 5 dec 2 5 dec 1

Följ Ewa Dolck på Instagram